ΕΤΑΙΡΕΙΑ

IΔΡΥΣΗ
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 και λειτουργεί με την σημερινή της νομική μορφή από το 1982. Το εταιρικό κεφάλαιο είναι 200.000,00 Ευρώ.

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Η MICROSYSTEMS έχει σαν στόχο ολοκληρωμένες λύσεις και επιδιώκει:
α. Να προσφέρει στην Ελληνική αγορά τα καλήτερα υλικά (HARDWARE).
β. Να επιλέγει από την διεθνή αγορά προϊόντα υψίστης ποιότητος και αρίστης αποδοτικότητας , έτσι ώστε να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των πελατών της.
γ. Να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της, παρέχοντας υψηλοτάτου επιπέδου SERVICE, τόσο στο HARDWARE όσο και στο SOFTWARE. Το γεγονός ότι οι ολοκληρωμένες λύσεις είναι η βασική μας απασχόληση, αποτελεί και το κλειδί της επιτυχημένης πορείας μας κατά την τριακονταετή ιστορία της επιχείρησης.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας στεγάζεται σήμερα στα δικά της γραφεία στην οδό Ι. Δροσοπούλου & Λέσβου 10 και καταλαμβάνει χώρο 600τ.μ. σε τρεις ορόφους. Διαθέτει τμήμα ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (HARDWARE), τμήμα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ (SOFTWARE) και τμήμα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η MICROSYSTEMS είναι OEM Dealer για τις Αμερικάνικες εταιρείες DELL και HP στον τομέα των LINUX βασισμένων υπολογιστών πολλών χρηστών.
Αντιπροσωπεύει επίσης και περιφερειακά μεταξύ των οποίων τους εκτυπωτές FLORIDA DIGITAL INC. και AMT-DATASOUTH CORP, τα φορητά τερματικά MINEC, οπτικούς laser αναγνώστες, τα τερματικά AXEL και έχει κατασκευάσει τις δικές της μονάδες (Validation Units) ειδικά σχεδιασμένες για τα ταμεία της ΔΕΥΑ.

ΔΙΑΝΟΜΗ
Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της από τα κεντρικά της γραφεία. Η υποστήριξη των πελατών της γίνεται είτε από την Αθήνα είτε από επιλεγμένους συνεργάτες της εκτός Αθηνών.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Εγγύηση και υποστήριξη παρέχεται σε όλους τους πελάτες μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ
Η MICROSYSTEMS συνεργάζεται με την Γενική Τράπεζα (υποκατάστημα Πλ. Αμερικής) και την Alpha Bank (υποκατάστημα Πλ.Αμερικής).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Η MICROSYSTEMS ΕΠΕ απασχολεί μόνιμους υπαλλήλους που καλύπτουν τους τομείς της εξυπηρέτησης(SERVICE), της ανάπτυξης νέων προϊόντων (HARDWARE - SOFTWARE) και διοίκησης. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το βασικό συγκριτικό μας πλεονέκτημα όχι μόνον στην παραγωγή ποιοτικού έργου αλλά και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής στάθμης. Η ομαδικότητα, ο σεβασμός προς τον πελάτη, οι σχέσεις των μελών μας προς όλους τους πελάτες μας, η τήρηση των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεών μας, αποτελούν μερικές από τις βασικές αξίες μας.

Με επίκεντρο τον χρήστη σχεδιάζουμε καινοτόμα προϊόντα, αξιοποιώντας καινοτόμες(state of the art) τεχνολογίες. Όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα για να είναι λειτουργικά, εύχρηστα, απλά και να εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιχείρησης. Η ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης αποτελείται από επιστήμονες με τεράστια εμπειρία στην εφαρμοσμένη μοντέρνα τεχνολογία.

Διοίκηση
Νικόλαος Θ. Εμμανουήλ  
Νένα-Σάρα Σ. Κελεσίδου 

Τμήμα Software
Γεώργιος Θεοδωράκης
Μιχάλης Παλιοκώστας 
Βασίλης Αράπης  
Κώστας Καρανάσος 
Χρήστος Αντωνόπουλος
Δημήτρης Μπαλογιάννης

 

Τμήμα Hardware
Λευτέρης Κατωπόδης
Χαράλαμπος Περάκης
Δημήτρης Simeonov 

Τυπογραφείο
Γεώργιος Κολιάτσος

Γραμματεία
Λώρα Αποστολοπούλου

Εκπαίδευση
Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος
Άλκιστη Κελεσίδου

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η εταιρεία μας έχει υπερ-τριακονταετή εμπειρία στην μηχανογράφηση εμπορικών εταιριών και Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ). Εφήρμοσε από το 1985 στα ταμεία των ΔΕΥΑ το BARCODE, όταν η τεχνολογία αυτή ήταν άγνωστη ακόμη και στα Super Markets.
Η λειτουργία του λογισμικού της MICROSYSTEMS δεν απαιτεί εξειδικευμένο στην μηχανογράφηση προσωπικό και η διασύνδεση όλων των τμημάτων της επιχείρησης παρέχει σε όλα τα επίπεδα διοίκησης μια ολοκληρωμένη εικόνα για την έγκαιρη και τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων. Τα στελέχη της MICROSYSTEMS με την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία διασφαλίζουν επαγγελματική υποστήριξη.